Intresseanmälan

Kontinuerlig blodtrycksmätning i hemmiljö

Det senaste året har vi på Accumbo utvecklat en ny digital vårdtjänst för dig som har högt blodtryck. Under sommaren genomför vi en utvärdering av vår tjänst. Testet startar i mitten av juni, och avslutas 12 augusti. Studien är godkänd av Regionala etikprövningsnämnden i Linköping.

Så här enkelt är det

Du börjar med att anmäla ditt intresse till oss här nedan. I mitten av juni skickar vi ett mail till dig och du får instruktioner om hur du laddar ner vår app. Efter några korta frågor får du meddelande om du passar för vår tjänst just nu. Därefter loggar du in med mobilt bank-id och får en tid för ett besök på ett av Unilabs provtagningsställen i Stockholm. Där tar de blodprover, och du får prova ut en blodtrycksmätare som automatiskt för över dina mätvärden till vår app under testet. Blodproverna behövs för att din doktor på Accumbo ska kunna sätta upp en behandlingsplan. Du betalar inget för att vara med, blodtrycksmätaren och din kontakt med läkaren är helt kostnadsfri om du fullföljer testet. Det enda vi begär av dig är feedback på vår tjänst.
Du har rätt att när som helst avbryta ditt deltagande i studien.

Vi söker dig som:

Inte möjlighet att ta dig till Stockholm?

Välkommen in med din intresseanmälan ändå. Till hösten lanserar vi på bredare front och i samband med detta kommer vi att kontakta dig.

Intresseanmälan

Vill du veta mer?

Här hittar du en fullständig beskrivning av vårt test. Du är även varmt välkommen att kontakta oss på support@accumbo.se om du har några frågor.

Så här funkar det