Sänk ditt höga blodtryck

Få hjälp av våra specialistläkare och hälsovetare med att sänka ditt blodtryck. Just nu erbjuder vi dig att prova tre månader till ett specialpris.

Just nu 99kr/månad!

  • Kontinuerlig vård, hjälp och bevakning
  • Kostnadsfri blodtrycksmätare
  • Egen specialistläkare
  • Provtagning och analys
  • Anpassad medicinering

Prova i 3 månader för 99 kr/mån, därefter 299 kr/mån. Du kan avsluta tjänsten när du vill.

Prova nu!

Specialistläkare direkt i mobilen

Via appen får du kontinuerlig vård, hjälp, bevakning och en egen specialistläkare. Blodtrycksdoktorn finns som app för iOS. Registrera dig för tjänsten här och ladda sedan ner appen i App Store.

Registrera

Hur behandlas ditt höga blodtryck idag?

Kanske behandlas ditt blodtryck utifrån ett fåtal mätningar per år på vårdcentralen. Kanske blir du lite nervös när du ska gå dit och mätvärdet inte helt korrekt. Kanske mäter du ditt blodtryck hemma men din läkare behandlar dig ändå utifrån det värde som tas ett par gånger om året på vårdcentralen och däremellan har du ingen coachning och hjälp. Tyvärr uppnår bara runt 15% sitt målblodtryck i traditionell vård.

Patienter med högt blodtryck i vår tjänst sänker sitt systoliska tryck med i snitt 9 mmHg på två månader. Studier har visat att den  blodtryckssänkningen kan minska risken för stroke med 35 % och hjärtsjukdom med 25 %. Slipp oron och ta hjälp av Blodtrycksdoktorn för ett friskare liv.

Så funkar det
Kom igång!

Innan du blir patient hos oss behöver du svara på några frågor